Proizvodi

 

 

transformacijaBiznis Transformacija program

Biznis Transformacija Sistem je platforma za učenje u kojoj osim što ima cijeli niz programa u kojima možete naučiti kako kvalitetno raditi možete i automatski zaraditi novac. Što se sve nalazi u programu Biznis Transformacija?

 

 

 

 

 

 

 


Brand Expert-collection

Brand Expert Program

U Brand Expertu ćete saznati kako napraviti Blog koji će biti profitabilan. Saznati ćete kako Blogom stvoriti autoritet u svojoj branši, te kako povećati svoju prodaju. Brand Experta se sastoji od 28 video modula, plus nekoliko bonus modula koji će vas naučiti kako dobro postaviti vaš Blog. Ako čak nikada niste ni čuli za riječ Blog nakon Brand Experta ćete moći sa svojim Blogom zarađivati novac.

 

 

 

 

 

How_to_start_successful_businesscollection

Kako pokrenuti uspješan vlastiti biznis?

Pokrećete li vlastiti posao? Naravno da želite da vaš biznis bude uspješan. Nažalost statistika je neumoljiva i kaže da: “Od 10 novih biznisa koji se pokrenu, 8 ih propadne u prvih 5 godina!”

Želite li da vaš biznis uspije onda definitivno trebate pogledati ovaj online seminar. Čak i ako imate već svoj biznis pogledajte ovaj program jer vam jednako može pomoći.

 

 

 

 

 

 

hrvojeh3d

 

Pronađi sebe u poslovnom smislu

Knjiga koja će vam pomoći da sebe bolje pozicionirate u poslovnom svijetu!

 

 

 

 

 

 

how to find a job-collectionOnline seminar: “Kako pronaći posao?”

Nikako ne možete naći posao? Šaljete životopise, a nitko vas ne zove na razgovor? U ovom online seminaru ćete naučiti kako u ovim teškim vremenima doći do posla. Točnije kako se istaknuti u masi ljudi koja isto tako traži posao. Cijena seminara je prilagođena ljudima koji ne rade, tako da za svega 8 Eura možete naučiti kako lakše doći do posla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uplatu možete izvršiti i preko računa. Dovoljno je da nas obavijestite da ste izvršili uplatu na račun. To možete učiniti na email: hrvojeh75@gmail.com. Pošaljite nam vaše kontakt podatke kako bi vas mogli povratno kontaktirati. Ujedno ako trebate R1 Račun molimo vas da to naglasite.
Nakon što uplata bude vidljiva mi ćemo se javiti vama. Što bi bilo maksimalno u roku dan-dva. Uplatu možete izvršiti na ovaj račun niže naveden.

Gaudium Enim d.o.o.
Petrovščak 1d
10040 Zagreb
IBAN: HR3824840081104365714
SWIFT RBA banke: RZBHHR2X

 

gravatar-slika

potpis

pošaljite mi poruku: +385/9193-55474

email: hrvojeh75@gmail.com
skype: hrvojeh75

 

[grwebform url=”https://app.getresponse.com/view_webform_v2.js?u=BXt7o&webforms_id=4472802″ css=”on” center=”off” center_margin=”200″/]