O meni

b12Hrvoje ima 20 godina iskustva u Marketingu. Iskustvo različitih vrsta marketinga od offline Mrežnog marketinga, pa do online marketinga Hrvoja je učinilo sposobnim stvoriti koncept Online Brand marketinga povezanog sa Leadership-om. Taj koncept omogućuje uspjeh dugotrajan uspjeh onih koji ga koriste, te se razlikuje od dosada viđenih stvari na ovim našim prostorima.

Učio je radio, investirao i sve to je donijelo rezultat. Hrvoje predaje i u drugim poslovnim granama koji nisu vezani isključivo za marketing. Predaje Leadership,  koji je iznimno važan u bilo kojem području biznisa. Točnije Vođenje ljudi.  Hrvoje je završio “NLP Master” i koristi naučene tehnike kako bi ubrzao učenje svojih učenika. Pozvan je da drži predavanja raznim tvrtkama i radi s pojedincima, ujedno je i pozvan da drži predavanja jednoj od najvećih tvrtki na svijetu koja se bavi prodajom nekretnina.

Remax-certifikat

Jedna od najvažnijih  stvari svakoga tko želi uspjeti u biznisu je sposobnost brzog učenja. Tu sposobnost možete ostvariti na razne načine, a Hrvoje će vam u tome definitivno pomoći. Ovaj blog je namijenjen vama kako bi čim prije i čim bolje pokrenuli ili nanovo oživjeli vaš biznis. Brandiranje i Marketing spadaju u vrlo važne aktivnosti svakog biznisa i pojedinca koji želi uspjeti u branši u kojoj radi. Bez kvalitetnog marketinga i stvaranja Branda firme, a i pojedinci stagniraju. Hrvoje je tu da vam pomogne na putu prema vašem uspjehu.

Hrvoje je sretno oženjen s odličnom ženom i ima dvoje djece, igra tenis i uživa u životu. Rano je shvatio riječi popularnog Zig Ziglara: “Ako pomognete dovoljnom broju ljudi da imaju što žele, tada ćete i vi imati što želite.” Ta rečenica vrijedi apsolutno za sve branše u kojima se nalazite! Pametno je implementirajte u svoj rad i imat ćete uspjeha.

 

Slobodno se povežite sa mnom na Facebooku ili Twitteru!

gravatar-slika

Hrvoje Horvat

pošalji mi poruku: +385/9193-55474
email: hrvojeh75@gmail.com
skype: hrvojeh75