Online Seminar: "Kako uspješno pokrenuti vlastiti biznis?"

Plaćanje preko etomitreba

99.00 kn

@

100% Sigurna transakcija Visa i Mastercard karticom preko RBA Banke! Ako želite uplatiti preko računa molim vas da me kontaktirate na hrvojeh75@gmail.com.

Što ćete dobiti u ovom Online seminaru?

Ljudi vole vlastito poslovanje i vole biti samostalni. No isto tako grozna je statistika da od 10 novih biznisa koji se otvore, 8 ih propadne u prvih 5 godina postojanja.

Vjerujem da želite biti u onih 1% posto koji uspjevaju. To možete vrlo lagano postići. Za početak dovoljno je pratiti neka pravila koja možete naći u ovom programu i sigurno je da ćete uspješno započeti vaš biznis. Ne, u ovom seminaru se ne nalaze savjeti u stilu: "Ako ne želiš izgubiti, moraš pobijediti", nego ovdje ćete dobiti konkretne i jednostavne korake kako pokrenuti uspješan biznis! Ne samo, kako pokrenuti uspješan biznis, nego ta ista pravila možete stalno primijenjivati i imati doživotno uspješan biznis!

Mislite li pokrenuti svoj biznis bez ovog online seminara? Ta škola bi vas mogla koštati puno više od 13 eura.

  • q-iconŠto ću naučiti u seminaru?

    U seminaru ćete naučiti dva načina pokretanja vlastitog biznisa. Jedan je način, ako ste zaposleni u nekoj drugoj firmi i pokrećete svoj biznis. Drugi je način, ako pokrećete svoj vlastiti biznis, a niste nigdje zaposleni. Naravno, većina stvari vrijedi za obje varijante.

  • q-iconKako će mi seminar pomoći pokrenuti biznis?

    Ovdje ćete dobiti konkretne korake kako Uspješno pokrenuti vaš vlastiti biznis. Konkretni koraci nisu vezani za nijednu državu. Ovi koraci vrijede u bilo kojoj državi i u bilo kojem poslovanju.

Ne trebate odugovlačiti, ovo će vam biti najbolja investicija u vaš biznis...

Plaćanje preko etomitreba

99.00 kn

@

100% Sigurna transakcija Visa i Mastercard karticom preko RBA Banke! Ako želite uplatiti preko računa molim vas da me kontaktirate na hrvojeh75@gmail.com.