Intervju s dr. sc Sašom Petrom

Pretpostavljam da znate tko je dr. sc. Saša petar? Ako i ne znate sada možete saznati kroz ovaj intervju. U ovom tekstu moći ćete pročitati Što sve Saša radi i čime se bavi, a u intervjuu ćete čuti puno više. Stoga slobodno kliknite niže na intervju, a ovdje pogledajte ukratko o dr. sc. Saši Petru:

 

Dr. sc. Saša Petar je čovjek koji je napisao 27 knjiga i siguran sam da će vam intervju biti vrlo zanimljiv i poučan. U ovom intervjuu ćete i vi moći sudjelovati tako da ćete moći postavljati pitanja Saši Petru.

Saša Petar je predavač na nekoliko visokoškolskih ustanova u Hrvatskoj (Politehnika Pula, Veleučilište VERN’, Visoka poslovna škola Zrinski), a predavao je i na nekoliko fakulteta i visokih škola (Fakultet prometnih znanosti Zagreb, Sveučilište Sjever, Visoka poslovna škola za turizam UTILUS, Visoka poslovna škola Libertas, Poslovna škola WIFI Heidelberg, Poslovna škola Experta i CBA Cotrugli Business Academy). Gostovao je kao predavač na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, Građevinskom fakultetu u Zagrebu, Geodetskom fakultetu u Zagrebu i Veleučilištu Požegi.

Autor je brojnih stručnih članaka u časopisima Poslovni savjetnik, Direktor, Udruga, Poslovni tjednik, Poslovni svijet, RRIF, Banka, Hrvatsko gospodarstvo, qLife, PRO-PRO, Marketing UP, Profit, ZV News, itd.

Radio je u predstavništvu tvrtke 3M, Hrvatskoj gospodarskoj komori, Zagrebačkoj poslovnoj školi, Končaru i Munji.

Ako vas imalo zanima biznis i poslovanje onda ćete definitivno imati koristi od ovg intervjua.

 

 

 

Slobodno se povežite sa mnom na Facebooku  ili na Google+! Isto tako slobodno komentirajte ili ako mislite da vrijedi podijeliti objavu. Slobodno podijelite objavu na društvenim mrežama.

gravatar-slika

potpis

pošaljite mi poruku: +385/9193-55474

email: hrvojeh75@gmail.com
skype: hrvojeh75

P.S. Ako imate internet stranice i mučite se s Online marketingom, onda će vam ovaj program definitivno pomoći da riješite svoje Online probleme!! Kliknite ovdje za više informacija

Leave A Response

* Denotes Required Field