Programiranje

Interview s Tihomirom Tucakovićem

Jedna od najvažnijih stvari na internetu je programiranje. Priznali mi to ili ne, kada ne bi bilo ljudi koji bi programirali na internetu ne bi bilo toliko programa, a bome ni toliko internet stranica.

 

 

Posao programera

Isto tako u zadnje vrijeme se traže programeri, ne samo kod nas nego i u cijelom svijetu. Ako ste razmišljali o tome da budete programeri onda se stvarno trebate u to upustiti jer je to poprilično tražena brašna. Kako stoje stvari bit će još dugi niz godina. Programeri su potrebni za cijeli niz stvari na internetu, od izrade kvalitetnih internet stranica, do izrade raznih programa koji se nadovezuju na internet stranice, a isto tako razni app za mobilne telefone su aktualni. Tako da je to definitivno posao sadašnjosti i budućnosti.

 

Internet stranice

Danas ima stvarno jako puno internet stranica, točnije ima ih sve više i više. Kada postoji toliko internet stranica na internetu onda ste stvarno stručni ako se baš vaše pojave na prvoj stranici na Googlu, a još ste stručniji ako se vaša stranica pojavi prva na Google. Naravno pod time ne mislim na to da platite oglas, pa da se vaša stranica pojavi prva. Nego da se pojavi prva bez da ste platili oglas. Za to je potrebno znanje i kvalitetno programiranje, u što spada cijeli niz različitih znanja. No, da sada ne duljim previše s ovim tekstom pozivam vas da poslušate stručnjaka za programiranje g. Tihomira Tucakovića koji će vam na jednostavan i zanimljiv način ispričati čemu sve služi programiranje i kako se može upotrijebiti, pogotovo ako želite imati dobre i kvalitetne internet stranice koje će vašu prodaju poboljšati. Pogledajte intervju niže.

 

 

 

 

Slobodno se povežite sa mnom na Facebooku  ili na Google+! Isto tako slobodno komentirajte ili ako mislite da vrijedi podijeliti objavu. Slobodno podijelite objavu na društvenim mrežama.

gravatar-slika

potpis

pošaljite mi poruku: +385/9193-55474

email: hrvojeh75@gmail.com
skype: hrvojeh75

P.S. Ako imate internet stranice i mučite se s Online marketingom, onda će vam ovaj program definitivno pomoći da riješite svoje Online probleme!! Kliknite ovdje za više informacija

 

2 Comments

  • Rajna Banovac

    Reply Reply 22. svibnja 2017.

    Web stranicu nadograđivati stalno. Krenemo s jednostavnijim, bez velikih investicija, a kada se e-mail lista počne povećavati početi ugrađivati automatiku.

  • Hrvoje

    Reply Reply 28. svibnja 2017.

    Rajna ovo je jedna dobra strategija! 🙂 Naravno ako netko ima novaca i može odmah investirati više, onda je definitivno bolje da odmah napravi vrhunsku stranicu, ovisno o potrebama poslovanja.

Leave A Response

* Denotes Required Field